Tehokkaat autonpesut 24/7 Lohjalla

Meiltä löydät myös koneet ja varusteet sekä kahvila-ravintolan palvelut

Akix Autonpesu palvelee sinua 24/7 Lohjan Mäntynummella. Vuonna 2013 perustettu yrityksemme haluaa tarjota korkealaatuiset autonpesupalvelut niin yksityisille kun yrityksillekin ympäri vuorokauden. Meillä autonpesut toteutuvat vaivattomasti ja nopealla aikataululla. Käytössämme on ajanmukainen autonpesukone, joka takaa erinomaisen lopputuloksen. Toteutamme autonpesut ympäristöystävällisillä pesutavoilla ja -aineilla. Lue lisää täältä

Akix Konemyynti tarjoaa pientyökoneet ja -ajoneuvot yksityisille ja yrityksille 

Myymälämme tarjoaa laajan valikoiman nykyaikaisia pienkoneita niin työkäyttöön kuin vapaa-aikaankin. Ruohonleikkurit, moottorisahat, mönkijät, mopot ja muut koneet ovat osa monipuolista tuotelistaamme. Tuotteisiin voit tutustua täällä tai verkkokaupassa. Kun haluat tarkempia tietoja pientyökoneista tai -ajoneuvoista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

Myymälämme yhteydessä toimii kahvila-ravintola Kaffe ja Piffi. Tutustu!

Akix Konemyynti verkkokauppa

Autonpesujen hintoja

OSTA PESU -painikkeiden kautta pääset kätevästi verkkokauppaan. Voit maksaa myös korttimaksulla, lähimaksulla, viivakoodilipukkeilla tai Paydatalla (kännykällä). 

Shinelux Pesu 29 € – YÖ 18 € (klo 22–06)

Pesun (sis. myös esipesun) ohella autoon tulee normaalia kuumavahausta huomattavasti parempi ja kestävämpi suojapinta, joka estää lian pinttymistä ja muutenkin vastaa käsin tehtyä pikavahausta. Sen ansiosta auto on huomattavasti helpompi pitää jatkossa puhtaana. Kun saavut Shinelux-pesuun, aja sisään pesuhalliin hitaasti – sisäänajon yhteydessä tehtävä esipesu levittää autosi ylle varsinaista pesuvaihetta parantavaa esipesuainetta.

Osta pesu

Kiiltovahapesu 24 € – YÖ 17 € (klo 22–06)

Vastaa perinteistä kuumavahapesua. Sisältää korkeapaine-esipesun, harjapesun sekä kiiltovahauksen.

Osta pesu

Tehopesu 21 € - YÖ 15 € (klo 22–06)

Sisältää korkeapaine-esipesun, harjapesun ja myös alustan pesun. Tehopesuun kannattaa tulla kuraisempien kelien jälkeen, kun auton kyljet ovat kuran peittämät. Tehopesu poistaa auton pinnalta kaikkein pinttyneimmänkin lian ja kuran, jättäen jälkeensä siistin ja puhtaan lopputuloksen.

Osta pesu

Peruspesu 19 € - YÖ 15 € (klo 22–06)

Nopea harjapesu. Peruspesu on oiva vaihtoehto silloin, kun haluat puhdistaa autosi normaalissa käytössä syntyneestä liasta eli lähinnä katupölystä ynnä muusta vastaavasta kevyestä liasta.

Osta pesu