Moottorisahat, ruohonleikkurit, mönkijät ja muut työkoneet, sekä huoltopalvelu Akix konemyynnistä

Ammattilaisille ja kotitalouksille myymälästämme Lohjalta ja verkkokaupan puolelta. Akix Konemyynti tarjoaa pienkoneiden ja -ajoneuvojen myynti- ja huoltopalvelun Lohjalla sijaitsevassa myymälässä sekä verkkokaupassa, josta tuotteet lähtevät matkaan kaikkialle Suomeen. Valikoimistamme löydät:

moottorisahat, raivaussahat ja trimmerit, metsurin tarvikkeet ja turvavastusteet, terät ja laipat, siimapäät ja siimat, puutarhakoneet, mopot, skootterit, mönkijät ja veneet, ajoasusteet ja kypärät sekä huoltosarjat ja varaosat.

Autamme sinua löytämään oikean laitteen sinun tarpeisiisi

Ruohonleikkureita löytyy monenlaisia ja aina ei ole itsestäänselvää minkälainen ruohonleikkuri sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Työnnettävä ruohonleikkuri on helppo käyttöinen leikkuri tasaisella, kun on  vähän nurmikkoa leikattavaksi. Vetäväruohonleikkuri on hyvä valinta, kun nurmikkoa on paljon leikattavaksi ja maasto on vaihtelevaa. Jos on rinnetontti, niin oikea valinta on neliveto leikkuri, jolloin leikkurin käyttö on kevyempää ja leikkaaminen ei tule raskaaksi. Päältä ajettava ruohonleikkuri nopeuttaa leikattavaa aikaa ja lisävarusteiden kanssa leikkurista tulee moni toimi työkalu pihahommiin. Olemme tätä varten luoneet avuksesi ruohonleikkurin valintaoppaan

Akix Konemyynnin Echon moottorisahojen valikoimasta löydät sopivan moottorisahan kaikkiin käyttötarkoituksiin aina ammattisahoista pienempiin helppokäyttöisiin jokamiehen moottorisahoihin. Tarvitsetko pihasi siistimiseen ison raivaussahan vai riittäisikö pienempi trimmeri? Olemme listanneet osa-alueita joita sinun kannattaa ottaa huomioon raivaussahaa, trimmeriä tai raivuria hankkiessa.

Löydät valikoimastamme myös Riejun mopot erikokoisille kuljettajille ja työkäyttöön ja vapaa-aikaan soveltuvat mönkijät.

Voit tutkailla tuotteitamme myös etukäteen verkkokaupassa, tilata sieltä ja noutaa koneet kivijalkaliikkeestämme, mikäli mahdollista. Edustuksessa ovat huippumerkit vaativiinkin hommiin, niin ammattitason kuin maallikon käyttöön, mm. Klippo, Echo, Cub Cadet, Trapper, Rieju, Wellmar ja Clen.

Huolto varmistaa, että saat mukaan aina käyntikuntoiset koneet

Kun huoli yllättää ja kaikki ei suju niin kuin pitäisi. Meiltä varaosat, tarvikkeet ja huolto myymiimme merkkeihin ja moniin 
muihinkin. 

Asiantuntemus ja mukava palvelu kaupan päälle

Tuotetuntemus on meillä vailla vertaansa. Etsit sitten ruohonleikkuria, moottorisahaa, metsurin varusteita tai mitä tahansa muuta vastaavaa, osaamme varmasti kertoa tarkoinkin ominaisuuksista, käyttökokemuksista ja muista tärkeistä asioista, jotka vaikuttavat ostopäätökseesi.

Tule kokemaan hyvä palvelu ja runsas koneiden kirjo!

Myymälämme yhteydessä toimii Akix Autonpesu ja kahvila-ravintola Kaffe ja Piffi. Tutustu!

Verkkokauppaan tästä