Akix Mäntynummi Oy

Enemmän kuin konemyymälä – palveluumme kuuluvat myös autonpesu ja kahvila-ravintola

Akix Mäntynummi on Lohjan Mäntynumella toimiva yksityinen liikekokonaisuus. Yrirykseen kuuluvat Akix Konemyynti ja huoltoAkix Autonpesu sekä kahvila-ravintola Kaffe ja Piffi. Monipuolisessa liikekeskuksessamme sinua palvelevat eri alojen asiantuntijat hyväntuulisina ja avuliaina. Tervetuloa!

Akix Konemyynti on pientyökoneiden ja -ajoneuvojen ykköspaikka

Myymälästämme löytyy reilu tarjonta kaikenlaisia pienkoneita työkäyttöön ja vapaa-aikaan, niin ammattilaisille kuin tavallisille kuluttajillekin. Ruohonleikkurit, moottorisahat, mönkijät, mopot ja muut koneet ovat osa kattavaa tuotelistaamme. Valikoimaan voit tutustua täällä tai verkkokaupassa. Merkeistä löytyy vain parhaimmistoon kuuluvia valmistajia.

Akix Autonpesu tarjoaa pesupalveluja 24/7

Autonpesu-yrityksen perustimme 2013 sillä ajatuksella, että autonpesussa voisi käydä helposti ja nopeasti milloin tahansa päivästä tai vuorokaudenajasta riippumatta. Käytössä ovat uusimmat koneet ja ympäristöystävälliset pesutavat sekä -aineet. Lue lisää pesulastamme.

Kahvila-ravintola Kaffe ja Piffi enemmän ja vähemmän nälkäisille

Kaffe ja Piffi on puolestaan mutkaton kahvila-ravintola, jossa voit nauttia arkisin lounasta, À la carte -listan annoksia ja herkullisia kahvilatuotteita. Kaffen ja Piffin sivuille pääset tästä. Tule herkuttelemaan!

Konemyynti, autopesula ja ravintola sijaitsevat kaikki Lohjan Mäntynummella, osoitteessa Mäntynummentie 46. Olet tervetullut asioimaan vaikka saman tien tai mikäli haluat tiedustella meiltä jotain etukäteen, ota yhteyttä ja kysele rohkeasti.

Myymälämme yhteydessä toimii Akix Autonpesu ja kahvila-ravintola Kaffe ja Piffi. Tutustu!

Verkkokauppaan tästä