Työnnettävät ruohonleikkurit

Kun olet hankkimassa työnnettävää ruohonleikkuria, pohdi ensin tarpeitasi. Ruohonleikkurin kokoluokkaa ja ominaisuuksia kannattaa miettiä sen perusteella minkä kokoinen nurmialue sinulla on hoidettavanasi. Työnnettävä ruohonleikkuri on hyvä valinta pieniin alueisiin ja ahtaisiin väleihin. Olemme listanneet alle suosittelemiamme ajoleikkureita niin pieniin kuin suuriinkin nurmialueisiin.

Kerääväleikkuri on hyvä valinta, kun halutaan piha kerralla siistiksi. Kerääjällä saadaan nurmikon pinta siistiksi ja leikkaus jälki on viimeistelty. Kerääväleikkurin edut kasvavat, kun pihalla on paljon lehtipuita ja silloin, kun nurmikkoa leikataan harvoin. Kerääjällä saadaan nurmikosta tuleva pitkä jäte pois nurmikon pinnasta, jotta nurmikko ei tukehdu leikkuu jätteen alle. Samalla lehdet saadaan helposti kerättyä samalla. Pihan siisteys ja viimeistely on huolitellun näköinen.

Työnnettävät ruohonleikkurit löydät verkkokaupastamme ja koneliikkeestämme Lohjalta, tervetuloa!

Ruohonleikkurit pienille nurmialueille

Kompaktit ja kevyet ruohonleikkurit sopivat pienille nurmialueille. Valinta työnnettävän ja vetävän mallin välillä on sinun: molempia on helppo työntää ja kätevä varastoida.

Työnnettävä ruohonleikkuri on helppokäyttöinen leikkuri tasaisella ja pienillä nurmialueilla. Biosilppuava leikkurlla nurmikko saa hyvää lannoitetta biosilpusta. Nurmikko voi hyvin, kun sen hoitaa säännöllisesti. Vetäväruohonleikkuri on hyvä valinta, kun nurmikkoa on paljon leikattavaksi ja maasto on vaihtelevaa.

Cub Cadet cc 46 spoe sähkökäynnistyksellä

Cub Cadet työnnettävä ruohonleikkuri sähkökäynnistyksellä

Vetävä leikkuri, joka on varustettu helpolla sähkökäynnistyksellä. Leikkuumenetelmä: keräävä, biosilppuuva Keräävä ja biosilppuuva leikkuumenetelmä auttaa pitämään pihasi siistinä. Leikkuuleveys 56 cm. 

Ruohonleikkurit suurille nurmialueille

Tehokkaat ja vankat ruohonleikkurit sopivat suurille nurmialueille ja vaihteleviin olosuhteisiin. Tehokkaan moottorin ja leveän leikkuulaitteen ansiosta nämä leikkurit soveltuvat lähes minkälaiseen leikkuutyöhön tahansa.

Myymälämme yhteydessä toimii Akix Autonpesu ja kahvila-ravintola Kaffe ja Piffi. Tutustu!

Verkkokauppaan tästä