Akix Konemyynti Mäntynummentie 46 08500 LOHJA

Työnnettävät ruohonleikkurit

Kun olet hankkimassa työnnettävää ruohonleikkuria, pohdi ensin tarpeitasi. Ruohonleikkurin kokoluokkaa ja ominaisuuksia kannattaa miettiä sen perusteella minkä kokoinen nurmialue sinulla on hoidettavanasi. Työnnettävä ruohonleikkuri on hyvä valinta pieniin alueisiin ja ahtaisiin väleihin. Olemme listanneet alle suosittelemiamme ajoleikkureita niin pieniin kuin suuriinkin nurmialueisiin.

Kerääväleikkuri on hyvä valinta, kun halutaan piha kerralla siistiksi. Kerääjällä saadaan nurmikon pinta siistiksi ja leikkaus jälki on viimeistelty. Kerääväleikkurin edut kasvavat, kun pihalla on paljon lehtipuita ja silloin, kun nurmikkoa leikataan harvoin. Kerääjällä saadaan nurmikosta tuleva pitkä jäte pois nurmikon pinnasta, jotta nurmikko ei tukehdu leikkuu jätteen alle. Samalla lehdet saadaan helposti kerättyä samalla. Pihan siisteys ja viimeistely on huolitellun näköinen.

Ruohonleikkurit pienille nurmialueille

Kompaktit ja kevyet ruohonleikkurit sopivat pienille nurmialueille. Valinta työnnettävän ja vetävän mallin välillä on sinun: molempia on helppo työntää ja kätevä varastoida.

Työnnettävä ruohonleikkuri on helppokäyttöinen leikkuri tasaisella ja pienillä nurmialueilla. Biosilppuava leikkurlla nurmikko saa hyvää lannoitetta biosilpusta. Nurmikko voi hyvin, kun sen hoitaa säännöllisesti. Vetäväruohonleikkuri on hyvä valinta, kun nurmikkoa on paljon leikattavaksi ja maasto on vaihtelevaa.

Jonsered LM 2146 M

Työnnettävä ruohonleikkuri pienille nurmialueille

Jonseredin LM 2146 M on kompakti ja silppuava ruohonleikkuri. Bioleikkuussa ruoho hienontuu pieneksi silpuksi, joka maatuu nopeasti nurmikon ravinteeksi. Leikkuukotelo on ABS–muovia, minkä ansiosta leikkuri on erittäin kevyt. Kestävät, kuulalaakerodut pyörät rullaavat kevyesti. Ruohonleikkurissa on ergonominen työntöaisa.

Tuotetiedot:

  • Leikkuumenetelmä: Bioleikkuu
  • Leikkuuleveys: 46 cm

Sähköstartillinen ruohonleikkuri LM 2146 CMDAE

Sähköstartillinen keräävä ruohonleikkuri Jonseredilta

Jonsered LM 2146 CMDAE on portaattomalla nopeudensäädöllä varustettu vetävä ruohonleikkuri, joka sopii ihanteellisesti jopa 1100 m2 puutarhoihin. Leikkurissa on tehokas 163 cc:n (2,6 kW) Briggs & Stratton -moottori ja teräksinen 46 cm leveä leikkuukotelo. Valittavissa on kolme leikkuumenetelmää: taaksepuhallus, silppuaminen sekä keruu. Kerääjä on tilavuudeltaan 55 litraa. Helppo painikekäynnitys, automaattinen voimansiirto ja keskitetysti yhdellä vivulla säädettävä leikkuukorkeus lisäävät käyttömukavuutta.

Tuotetiedot:

  • Leikkuumenetelmä: Keruu/Bioleikkuu/Taaksepuhallus 
  • Leikkuuleveys: 46 cm
  • Nappia painamalla käynnistys

Cub Cadet cc 46 spoe sähkökäynnistyksellä

Cub Cadet työnnettävä ruohonleikkuri sähkökäynnistyksellä

Vetävä leikkuri, joka on varustettu helpolla sähkökäynnistyksellä. Leikkuumenetelmä: keräävä, biosilppuuva Keräävä ja biosilppuuva leikkuumenetelmä auttaa pitämään pihasi siistinä. Leikkuuleveys 56 cm. 

Ruohonleikkurit suurille nurmialueille

Tehokkaat ja vankat ruohonleikkurit sopivat suurille nurmialueille ja vaihteleviin olosuhteisiin. Tehokkaan moottorin ja leveän leikkuulaitteen ansiosta nämä leikkurit soveltuvat lähes minkälaiseen leikkuutyöhön tahansa.

Jonsered LM 2253 CMDA 4X4

Jonsered työnnettävä ruohonleikkuri suurille nurmialueille

Jonsered LM 2253 CMDA 4x4 on portaattomalla nopeudensäädöllä varustettu vetävä ruohonleikkuri, joka sopii ihanteellisesti jopa 1700 m2 puutarhoihin. Suorituskykyinen nelivetoinen leikkuri on varustettu tehokkaalla 160 cc:n (2,7 kW) Honda-moottorilla ja teräksisellä leikkuukotelolla, jonka leveys on 53 cm. Leikkurissa on kolme valinnaista leikkuumenetelmää: taakse-/sivullepuhallus, silppuaminen sekä keruu. Suuri kerääjä on tilavuudeltaan 65 litraa. Automaattinen voimansiirto, neliveto ja helppokäyttöinen automaattisella rikastimella varustettu moottori lisäävät käyttömukavuutta.

Tuotetiedot:

  • Leikkuumenetelmä: 4-in-1: Keruu/bioleikkuu/taakse- & sivullepuhallus 
  • Leikkuuleveys: 53 cm