010 567 1999
Akix Konemyynti
Mäntynummentie 46
08500
LOHJA

Moottorisahat, muut työkoneet, ajopelit + huoltopalvelu

Ammattilaisille ja kotitalouksille myymälästämme Lohjalta ja verkkokaupan puolelta

Akix Konemyynti tarjoaa pienkoneiden ja -ajoneuvojen myynti- ja huoltopalvelun Lohjalla sijaitsevassa myymälässä sekä verkkokaupassa, josta tuotteet lähtevät matkaan kaikkialle Suomeen. Valikoimistamme löydät:

moottorisahat, raivaussahat ja trimmerit, metsurin tarvikkeet ja turvavastusteet, terät ja laipat, siimapäät ja siimat, puutarhakoneet, mopot, skootterit, mönkijät ja veneet, ajoasusteet ja kypärät sekä huoltosarjat ja varaosat.

Voit tutkailla tuotteitamme etukäteen verkkokaupassa, tilata sieltä ja noutaa koneet kivijalkaliikkeestämme, mikäli mahdollista. Edustuksessa ovat huippumerkit vaativiinkin hommiin, niin ammattitason kuin maallikon käyttöön, mm. Jonsered, Klippo, Echo, Cub Cadet, Trapper, Rieju, Kymco, Wellmar ja Clen.

Huolto varmistaa, että saat mukaan aina käyntikuntoiset koneet

Kun huoli yllättää ja kaikki ei suju niin kuin pitäisi. Meiltä varaosat, tarvikkeet ja huolto myymiimme merkkeihin ja moniin 
muihinkin. 

Asiantuntemus ja mukava palvelu kaupan päälle

Tuotetuntemus on meillä vailla vertaansa. Etsit sitten ruohonleikkuria, moottorisahaa, metsurin varusteita tai mitä tahansa muuta vastaavaa, osaamme varmasti kertoa tarkoinkin ominaisuuksista, käyttökokemuksista ja muista tärkeistä asioista, jotka vaikuttavat ostopäätökseesi.

Tule kokemaan hyvä palvelu ja runsas koneiden kirjo!

Myymälämme yhteydessä toimii Akix Autonpesu ja kahvila-ravintola Kaffe ja Piffi. Tutustu!